Frank Goverts > Home

ROTTERDAM GITAARLES

image
image
image

Project

In 2010 ben ik tijdens het tweede jaar van mijn studie Songwriting aan Codarts (het Rotterdams Conservatorium) begonnen met het geven van gitaarles. Wat begon als een leuk bijbaantje met een handjevol leerlingen, is in rap tempo uitgegroeid tot een professionele lespraktijk waar ik mijn leerlingen met veel plezier ontvang.

De gitaarlessen kunnen worden gecombineerd met zang, zodat je jezelf kunt begeleiden of je favoriete covers kunt leren spelen. Voor degenen die zelf willen schrijven bied ik ook songwriting lessen aan. Hierbij gaan we creatief met compositie, akkoordenleer en jouw teksten aan de slag. Ook kan ik ondersteuning bieden op taaltechnisch vlak, waar mijn ervaring als docent Engels goed van pas komt. Vind je zes snaren te veel of is een gitaar misschien te groot? Kom dan eens langs om de ukelele te ontdekken en tover de regenachtigste dag om tot een tropisch paradijs.

De lessen worden gegeven in mijn studio in het Soundport gebouw, een permanente plek die speciaal is ingericht voor allerlei muzikale disciplines. Iedereen is welkom! Jong en oud, starter en pro.